top of page

Sindromul Spirache

Dacă unii suferă de sindromul Stockholm, alții – de sindromul Stendhal, nu puțini – de sindromul fricii de a rata accesul la platformele sociale/rețelele de socializare (Fear of Missing Out/FOMO), mulți – de sindromul impostorului sau de sindromul "Frumoasei Adormite" (Kleine-Levin), Hillary Clinton suferă de sindromul Spirache.


Lasă să se înțeleagă, ici și colo, că nu va mai candida pentru Casa Albă, dar pe sub masă mașinăria propulsării ei la nominalizarea din partea Partidului Democrat lucrează în draci. Ideea fixă care o hăituiește pe dna. Clinton este că America îi datorează Biroul Oval, așa că democrații trebuie să o roage în genunchi să mai candideze încă o dată.

Un soi de epavă a eternelor speranțe prezidențiale, Hillary Clinton nu se teme de o nouă întâlnire cu aisbergul electoral. Numele ghețarului Jakobshavn care a scufundat Titanicul nu-i spune nimic.


Mare admiratoare a lui Grigore Vasiliu-Birlic, dna. Clinton a cerut să i se traducă integral discursul măruntului funcționar Spirache Necșulescu din Titanic vals, în speranța că va avea același succes electoral ca personajul lui Tudor Mușatescu.


We shall see, tanti Spirache. We shall see.





Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page